China van middelen voorziet Dubbele Kraan

March 11, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over China van middelen voorziet Dubbele Kraan

 

 

China van middelen voorziet Dubbele Kraan

— —

Drager en Pendelpalletasrs

 

 

Carrier And Shuttle Pallet ASRS  www.heavyracking.com

 

 

Als een farmaceutische onderneming die het infusiegebied in het vroege stadium inging, van middelen voorziet China Dubbel Crane Pharmaceutical Company Limited (Cr-dubbel-Kraan) bevorderde diep het concept „Herverzekering met Cr-dubbel-Kraaninfusie“. Door de tweede ondernemersstrategienadruk, Cr-ging de dubbel-Kraan openbaar, en maakte een lijst van LVP (Groot Parenteraal Volume) als één van zijn strategische ontwikkelingsdoelstellingen in 1997. Momenteel, heeft het bedrijf vele basissen van de infusieproductie in China, en internationale geavanceerde technologie en materiaal van Duitsland, Japan, Italië en andere landen geïntroduceerd. Cr-de dubbel-Kraan dringt bij het nemen van het lood in beheer, technologie, kwaliteit en materiaal aan. Met een hoog niveau als nieuw uitgangspunt, heeft het zich geleidelijk aan ontwikkeld tot een belangrijke onderneming op het gebied van infusie in China. En het is levendig genoemd geworden „nationaal team“ in de industrie.


Met de uitbreiding van het van de bedrijfs groep volume, de dubbel-Kraan Farmaceutisch Co. van Xi'an Jingxi, voegde Ltd 8 nieuwe productielijnen toe. Het originele pakhuisgebied was 10000 m ², met een hoogte van 6500mm. Het werd opgeslagen op een manier op twee niveaus, met een opslagcapaciteit meer dan 6000 en 35 pakhuisexploitanten. Maar de leveringsefficiency was laag, en het kon de capaciteit van de productieopslag helemaal niet tevredenstellen. Slechts 3 extra pakhuizen kunnen, met een totale oppervlakte van 3000m ² worden gehuurd. De jaarlijkse huur van de extra pakhuizen is meer dan 6 miljoen yuan, en de verrichting en het beheer zijn zeer ongelegen. Dit probleem is geteisterd door de Jingxi-basis.

Na het communiceren met het ontwerpinstituut, werd het definitief beslist het originele pakhuis aan 12,5 meters op te heffen, gebruikend het pendel het rekken systeem met een opslagcapaciteit van 11800 pallets, die minder dan één extra pakhuis kunnen huren. Later, was de dubbel-Kraan zeer geinteresseerd in drager en de pendel automatiseerde high-density opslagsysteem. in zijn externe mededeling. Door de inleiding en het contact met ons bedrijf, stuurde ons bedrijf een planning en ontwerp team naar Jingxi om met klanten te communiceren. De dubbel-kraan vereist de volgende gevolgen:

1. Het extra pakhuis wordt volledig teruggekregen.

2. Het is volledig geautomatiseerd om efficiency te verbeteren. Het dagelijkse de invoer en de uitvoervolume is 1300 pallets, die pakhuisexploitanten verminderen.

3. Het pakhuisbeheersysteem wordt foutloos aangesloten aan het Oracle-systeem van Cr-dubbel-Kraan.

4. De bouwperiode is 3 maanden.

Na onderzoek, planning, ontwerp en het openbare bieden, voerde ons bedrijf de wederopbouw en de bouw van het pakhuis van de Xijin-basis uit. Het project is de drager op grote schaal van de wereld en ontwerpt het pendel geautomatiseerde high-density opslagsysteem, 25580 ladingsruimten, en de invoer en de uitvoer 1539 pallets een dag. De bouwtaak van het project is strak en moeilijk. Ons bedrijf investeerde een team van meer dan 70 installateurs en software meer dan 20 en elektroingenieurs. Na meer dan 90 dagen van installatie en het opdragen, werden alle extra pakhuizen teruggekregen, en het aantal pakhuisexploitanten werd verminderd tot 9. Na oud van verrichting, goed werkte het systeem, en de klanten gaven ons hoog lof.

 

Intelligente Huayide · Pakhuis het Rekken · Gemaakt in China


 

 

p001.jpg

p002.jpg

Intelligente Huayide · Pakhuis het Rekken · Gemaakt in China

p003.jpg

Intelligente Huayide · Pakhuis het Rekken · Gemaakt in China

p002.jpg

p004.jpg

 

Intelligente Huayide · Het Rek van de pakhuisopslag · Gemaakt in China


 

 

Verzeker de kwaliteit van Huayide-het rekken producten

 

1 De grondstof van de plank wordt aangepast van grote het staalgroep van China hoogte - kwaliteitskoolstofstaal, duurzaam en sterk, om de kwaliteit van het product uit de bron te verzekeren.
2 Het plankenlassen keurt het lassen van de dioxygenbescherming goed, heeft de lassenverbinding goede het barsten weerstand, kleine lassenmisvorming, het mooie vormen zich, en vergt slakken het schoonmaken niet.
3 Elke kolom en straal van de plank worden ontworpen door professioneel personeel met professionele technologie en besnoeiing door beroepsuitrusting, om de nauwkeurige grootte van de plank te verzekeren.
4 Professionele nevel vóór behandeling, olieverwijdering, roestverwijdering, het phosphating, poeder, en dan in ovenbaksel vormen het op hoge temperatuur, slijtvast, roestbewijs.

 

Het Rek www.heavyracking.com van de pakhuisopslag Het Rek www.heavyracking.com van de pakhuisopslag

 

Warehouse Storage Rack  www.heavyracking.com

 

Het Rek www.heavyracking.com van de pakhuisopslag Het Rek www.heavyracking.com van de pakhuisopslag